ANTALL BESØKENDE - RCU ROMANI Alliancé International. Ny Besøksteller: Website counter

Her kommer Filmer som handler om Romanifolket verden rundt og om Boka og Dokumentaren: " STATEN STJAL MIN BARNDOM "

Forhånds Bestilling: Sendt ditt navn & adr - referansene nr. om du har betalt på forskudd.

Ny lenger versjon på ca: 13 min. - samme begynnelsen - men redigert.

Forhandsbestilling & Forhandsbetalt BOK og DVD

Ja jeg har tenkt å Trykke det opp selv i A4 format - med bilder o.l. Jeg håper å forhandsselge - men det er heller ikke lett - det koste å Trykke opp - hadde tenkt at at råmaterialet ble trykket opp med litt karikatur, og korrigering, koordinere o.l. 350,- pr. bok inkl. DVD. kr. så får eg inn noe - kan det hende eg får den ferdig til Jul eller senest til 24 januar då eg blir 65 år i 2015 - jeg vil ikke ha noen gaver - heller at dere støtter meg med denne boka og det blir en Dokumentar også lagt ved på en DVD - heile boka kommer på DVD. 

Ja det ble avsagt mange rare dommer på 60/ 70 tallet - og ingen av dommerne hadde avgitt Dommerforsikring - "Rolf Undem " som var dommer i denne saken - var egentlig advokat og legdommen. Jeg gleder meg til Rettsboka om Ungdomsfengsel kommer - venter også på dok. fra U-fengsels arkivet og de rapportene som ligger der - alt dette skal brukes i en Sivilt søksmål mot Staten og Kommunene Stavanger og Sandnes + Sola.

Så koselig - tusen takk for deres imøtekommenhet - det inspirerer meg til å arbeide videre med prosjektet - kunne vært ferdig for lenge siden - Norsk Kulturråd ba meg søke om midler, jeg sa nei for jeg får bare avslag uansett - men de oppfordret meg til å søke og det var 1 mnd. arbeid, og fikk AVSLAG hææææ Amen - sa jeg de villle ikke høre sannheten - men jeg gir ikke opp.

Du som ønsker å forhandsbestille kan gjøre det via Norsk Konto: 3361.11.87160 Skudenes & Aakra Sparebank. 

Om du bor i DK: Dansk Konto: Reg: nr: 9083 Knr: 0002748061 Sparekassen Thy

Merk betalingen med Bok & DVD - Takk for ditt bidrag og din støtte.

Publisert 07.11.14

Dok fra STATSARKIVET.

FOR 50 ÅR SIDEN - MANGLER KUN 2 RETTSDOKUMENTER - SÅ ER BOKA KLAR.
Ja så har eg fått enda ett brev fra Statsarkivet - min første dom som 14 /15 åring, i fra 1963 til sommeren 1965 var jeg anbrakt på "Lindøy" De kalte det for Skole for barn med tilpasningsvansker i det offentlige rom - den gangen visste de ingenting om "Dysleksi " Mobbing var hverdags kost, både fra elever og lærere - Jeg var overhode IKKE kriminell - fordi det var STATEN som lærte meg opp, også pga av min tilhørighet, ble jeg straffet for at jeg var Sigøyner - så vi ble aldri opplært til annet en kriminalitet i de institusjonene vi ble plassert på. Da jeg var på Lindøy, gikk det ikke en dag, uten at jeg tenkte på å rømme fra Øya utenfor Stavanger - og jeg er den eneste som klarte det - i 1964 - om dere vil lese dommen kan dere få lov til det (Jeg flira følt av den) - som jeg ikke viste fantes - men når jeg tenker meg om, kan jeg såvidt huske denne rettegangen - men husker best - det som står i denne Rettsprotokoll - som skjedde da jeg rømte der fra.
I Haugesund Avis ble det omtalt på 2 sider - hvis jeg finner den - legger jeg den ut her.

0 kommentar(er)

Skriv gjerne en kommentar når du har sett en film - Klikk på denne linja for å skrive i kommentarboksen.